Scarica Adobe Flash Player

 
De revolutionaire ontdekking om een platte en superstrakke buik en slanke dijen te krijgen in enkele dagen... en een wespentaille in 10 dagen! Het hoeft niet te verwonderen dat het meest gelauwerde afslankproduct ter wereld is!
De HUIDPATCH van is wereldwijd getest op duizenden personen, die stuk voor stuk 12 tot 40 kg zijn afgevallen met EEN ENKELE -BEHANDELING.Geen enkele klacht!
 
 
De krachtige natuurlijke actieve bestanddelen van werken van binnenuit: het lichaam zal de vetreserves die opgehoopt zijn ter hoogte van de buik, de dijen, de heupen enz. beginnen op te lossen door zeven dagen lang de lipiden te verbranden en een langdurig effect te garanderen na de eigenlijke behandeling.
Waar u bovendien van op aan kunt is dat geen enkele bijwerking heeft, zoals is gebleken uit de uitgevoerde tests, en geen bestanddelen bevat met enige negatieve impact op de gezondheid (integendeel, deze actieve bestanddelen oefenen een uitermate positief effect uit op de fysieke conditie).

Gebruik 7 dagen lang dagelijks en las vervolgens een pauze in om uw lichaam te laten recupereren na dit drastische en onomkeerbare gewichtsverlies. Tijdens deze periode blijft u gewicht verliezen zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen! Indien u wilt blijven vermageren... dan kunt u eenvoudigweg nogmaals zeven dagen lang 1 à 2 -patches aanbrengen en vervolgens de behandeling onderbreken. Op die manier blijft u ook de volgende dagen nog gewicht verliezen. U hoeft enkel deze makkelijke instructies te volgen om tot 20 kg en meer kwijt te raken!
 
Wilt u nog meer afvallen? Blijf het product dan gebruiken tot u over het figuur beschikt waarvan u altijd al hebt gedroomd, met een XS-taille!!!
 
VERMINDERING VAN DE TAILLE TOT XS!
werd voorgeschreven in een hoeveelheid van 1-2 patches per dag bij patiënten met overgewicht (in de leeftijdsgroep 20 tot 70 jaar), van wie geen enkele persoon een dieet volgde of enige vorm van sport beoefende. RESULTAAT: na de eerste 10 dagen van de behandeling was hun lichaamsgewicht gedaald en hadden ze geen enkel ongewenst effect ervaren. Deze resultaten werden vastgesteld onder toezicht van professionals uit de gezondheidssector.
   
WETENSCHAPPELIJK BEZWEZEN SNEL GEWICHTSVERLIES
De deelnemers aan het onderzoek werden onderverdeeld in twee gelijkaardige groepen. Een maand lang gebruikte de helft van de patiënten door zeven dagen lang telkens 1-2 patches per dag aan te brengen. De andere groep maakte geen gebruik van .
Na een maand had de eerste groep acht keer meer gewicht en negen keer meer tailleomtrek verloren dan de groep die gebruikgemaakt had van een placebo.
Het bewijs dat wel degelijk resultaat oplevert: EN XS-TAILLE IN ENKELE DAGEN!
   
   
   
“Het was heel eenvoudig: geen dieet, alleen één Patch per dag. En vandaag ben ik slanker dan toen ik twaalf jaar oud was!”

Ik ben 27 kg afgevallen en het enige wat ik heb gedaan is dagelijks een patch aanbrengen. Dat is alles! Vandaag zie ik er precies uit zoals ik wil en weeg ik minder dan toen ik twaalf jaar oud was! was voor mij echt de ideale oplossing omdat het een product is dat doeltreffend is zonder enige vorm van dieet of lichaamsbeweging. Het was heel eenvoudig: gewoon één patch per dag voor elke kilo die ik wou afvallen. In acht weken tijd was mijn gewicht spectaculair gedaald! Vandaag weeg ik 27 kilo minder en heb ik mijn streefgewicht bereikt. Het lijkt ongelooflijk, maar op dit moment ben ik slanker dan toen ik twaalf jaar oud was. Viviane D., 30 jaar
   
   
   
“Ik kan niet wachten om de blik op het gezicht van mijn ex-verloofde te zien wanneer hij mijn nieuwe ik te zien krijgt.”

Zelfs mijn dokter was verrast toen ik met 20 kg afviel! Voedingsdeskundigen hadden geprobeerd om me te helpen met allerlei soorten diëten en planten, maar zonder het minste resultaat. Na jaren aanmodderen en proberen besloot ik een laatste poging te wagen. Ik bestelde omdat ik fantastische verhalen had gehoord over dit product. Wat had ik deze behandeling vroeger willen ontdekken, want met loste het vet vrijwel op terwijl ik ernaar stond te kijken. Elk dag opnieuw ben ik op de weegschaal gaan staan om te controleren hoeveel ik nu weer was afgevallen. En dat was minstens een halve kilo per dag, en vaak meer. Op 4 weken tijd was ik 20 kg kwijt! Ongelooflijk! En dat alles zonder dieet en zonder te sporten. Ondertussen is het negen maanden geleden dat ik heb gebruikt en ik ben nog geen gram bijgekomen, ook al heb ik altijd een doosje binnen handbereik staan! Ik ben uitgenodigd voor het huwelijksfeest van mijn ex-verloofde, en daarom zou ik graag nog 2 of 3 kg extra vermageren. Wie weet ben ik wel de enige vrouw daar die in een maatje XS past! Een iets is alvast zeker: ik zal heel wat slanker zijn dan de bruid, en daar zal ik enorm van genieten! Claudia C., 34 jaar
   
 
Op de gebruikte foto's worden modellen weergegeven die geen gebruikers zijn van het product. Hun lichaamsbouw op de afbeeldingen is niet het gevolg van het gebruik, de kwaliteit of de doeltreffendheid van het product.